• Onze specialisten bouwen, verbouwen en renoveren uw woning of bedrijfspand
  Onze specialisten bouwen, verbouwen en renoveren uw woning of bedrijfspand
 • Betrouwbare mensen, veilig gereedschap en duurzame materialen
  Betrouwbare mensen, veilig gereedschap en duurzame materialen
 • Wij (ver)bouwen uw huis, kantoor, garage, veranda of schuur
  Wij (ver)bouwen uw huis, kantoor, garage, veranda of schuur
 • Bouwen met de juiste kennis, vakmanschap en technieken
  Bouwen met de juiste kennis, vakmanschap en technieken

Rob Laan: aannemer in West-Friesland

Rob Laan aannemersbedrijf bouwt, verbouwt en renoveert. Het bouwbedrijf is bedreven in het bouwen van zowel grote als kleine bouwwerken en is sterk in afwerking. Rob werkt met een vast team van bouwspecialisten voor zowel particulieren als bedrijven. 

Dit is Rob: sterk in vakwerk

Rob Laan volgde een bouwkundige opleiding. Daarna werkte hij zo’n vijf jaar bij een kleine aannemer in het burgerwerk. In maart 2007 gooide hij het roer om. Hij behaalde zijn aannemersvakdiploma en startte zijn eigen allround aannemersbedrijf in Hem. De juiste combinatie van stijl en kwaliteit en een klantgerichte aanpak typeren de vakkundigheid van Rob en zijn team. Sterk in vakwerk. 

Sterk in timmerwerk

Rob levert maatwerk in vensterbanken, ramen, deuren, architraaf, lijstwerk en plintwerk. Hij heeft een voorliefde voor timmerwerk. Voor de elektra, het stukwerk en andere werkzaamheden schakelt hij kennis en vakmanschap in van een vast team. Specialisten met wie hij kan lezen en schrijven, én bouwen!  Sterk in samenwerken.

Sterk in afwerking

Oog voor detail en vakkundige handen maken het bouwbedrijf sterk in afwerking. Hoewel het voor zich lijkt te spreken, hamert Rob op het belang van netjes werken. Elke opdracht krijgt de aandacht die het verdient. U kunt rekenen op precisiewerk. Geregeld tot in de puntjes. Sterk in detail.

Bouwproject van vergunning tot oplevering

Aannemersbedrijf Rob Laan regelt uw bouwproject van A tot Z. Van de vergunningsaanvraag en/of het ontwerp tot de oplevering; afgestemd op het wensenpakket van de klant. Wij bouwen het huis dat u past!